Naturlig lekeplass - midt i hovedstaden

Oppgaven

Sameiet Vennelyst ønsker å lage en skikkelig moderne løsning som vil gagne alle i sameiet. Både aktivitetsmessig og verdimessig. Vi skal ha vår barn ut og leke sammen mens de voksne kan sitte og se på og kose seg i felles arealet. Dette er i tråd med styret sitt ønske om økt fellesskap og samhold, samt verdiøkning for alle i sameiet. Alt det gamle skal fjernes og nytt fint underlag skal legges. Det vil også komme nye benker til de voksne, så de kan sitte og se på barna leke eller nye en kopp kaffe med naboen. Hekken for enden vil bli fjernet for å gjøre plass og gjøre gården mer åpen og lys.

En av beboende er utdannet arkitekt og designer og har bistått med vital konsulentarbeide på frivillig basis, for at følge dette store prosjektet til enden. Hun har brukt mange timer på å sikre at de beste materialer vil bli brukt og løsninger til beste mulig pris.

 

Løsning

Valget føll på FSC sertifisert Robiniatre for å skape en moderne, naturlig samlingsplass – midt i storbyen. Robiniaproduktene kompletteredes med produkter i kombinert rustfritt stål/limtre/HPE.

 

På bildene har ikke gress og endelig vegetasjon rukket å vokse opp – plassen blir derfor enda mer innbydende med flere organiske elementer etter noen måneder.