“Moster skule ligg på Moster, på søraustsida av Bømlo. Skulen var ny i januar 2009, og er ein kombinert barne og ungdomsskule med SFO, skulebibliotek og stor fleirbrukshall. 

Om lag 350 elevar og  50 tilsette høyrer til på skulen. Skulen har eit stort og godt uteområde å leike på, med leik- og klatreeapparater, ballbinge og ein skog som kan utforskast. “

 

Langt og verdifullt kundeforhold

Vi på Norsk Lek og Park er kanskje ikke så kry over nynorsken vår – men vi er kjempestolte over alt flott utstyr vi fått levere til Moster Skule gjennom årene.

En skole er under kontinuerlig utvikling og elever bruker mange år på den samme skolegården. Moster Skule ønsker å støtte opp under den kreativitet og aktivitet som er i konstant bevegelse i utearealene, og investerer derfor løpende i nye utfordringer for elevene.

 

 

Seneste utvidelsen

 

Seneste tilskudd er vårt store egenproduserte anlegg XL Art. 2074. Stort kombinasjonsapparat, nærmiljø klasset.  Vertikalt og horisontalt klatrenett. Klatrestige, 4! plattformer, hustak, armgang, brannmanstang, klatretau og svingstang.

Her er det plass til veldig mange forskjellige aktiviteter samtidig. (Finnes i størrelsene S/M/L/XL).

 

Anlegget er lagt i robust aluminium for å stå stadig i vårt Vestlandsklima. Moster Skule valgte klassisk rød og gul profil men her er det mange andre farger å velge mellom.