Inspirasjon til lek og aktivitet på campingplassen

 

En camping i dag må tilby mer enn en plass å sette teltet eller bobilen på. Vann, strøm, servicesenter og fasiliteter. Det skal vara noe for alle å kose seg med, og aktivisere seg med på ferien.

Vårt bidrag her er lekeplassen for de unge, og sport & trening for de spreke.

 

Her har vi lagt eksempel på 4 forskjellige lekeplasskombinasjoner på forskjellige temaer:

• Skogens konge
• Sommer og bad
• Naturlekeplass
• På budsjett

 

Skogens Konge

En ekte Norsk camping – i miniformat

Lekeplassen er en miniversjon av en ekte Norsk camping. Campingvogn, skog, insekter og selveste Skogens Konge! Et stort klatreapparat med plass til mange samtidig, en inkluderende fugleredehuske og lune dyr å klatre, eller vippe på.

 

Produktene er laget i pulverlakkert stål, rustfritt stål, limtre og HDPE plater. Vedlikeholdsfritt og tålig. Alle apparatene kommer med detaljerte monteringsanvisninger, så dem monterer dere enkelt på egen hånd hvis dere så ønsker.

Edderkoppen og bien er laget av lun, myk epdm

 

Sol og bad

 

Til dette temaet har vi plukket ut produkter i sommerlige og glade farger, med nautisk tema. Her er husken med fuglerede som gir plass til flere, et høyt klatrenett og en rask zip-line der det garantert blir kø. For de mindre barnene finnes vipper og selvsagt, en sandkasse enhver kaptein verdig.

 

Produktene er laget i pulverlakkert stål, wirenett og HDPE plater. Vedlikeholdsfritt og tålig.

Alle apparatene kommer med detaljerte og oversiktlige monteringsanvisninger, så dem monterer dere enkelt på egen hånd hvis dere så ønsker

Naturlekeplass

 

På naturlekeplassen er alt av lekeverdi ivaretatt, samtidig som den gir et naturlig, lunt utrykk. Her det en spennende båt for de minste, en rask zip-line og en klatrepyramide for de større. Det brede huskestativet har plass til alle aldre.

 

Apparatene er laget av rustfritt stål og sporbart FSC merket Robiniatre fra Europa. Vedlikeholdsfritt med lang levetid

Alle apparatene kommer med detaljerte og oversiktlige monteringsanvisninger, så dem monterer dere enkelt på egen hånd hvis dere så ønsker

Lek på budsjett

 

Aktivitet og lek trenger ikke være dyrt.
Denne fargesprakende kombinasjon har lek for både store og små barn. Kombinert klatre- og svingstativ, sandkasse, kolbøttestativ og fugleredehuske. Det mangler ikke på noe – fargene velger du selv. Dette er noen av våre mest prisgunstige apparater.

 

Produktene er laget i pulverlakkert stål, rustfritt stål, wirenett og HDPE plater. Vedlikeholdsfritt og tålig. Alle apparatene kommer med detaljerte monteringsanvisninger, så dem monterer dere enkelt på egen hånd hvis dere så ønsker.

Trening & Sport

 

Vi tilbyr komplette treningsparker, enkeltapparater og egenvekstrening for aktiv lek og utendørs trening og fitness.
Velg blant materialene pulverlakkert aluminium, rustfritt stål, galvanisert stål og Robiniatre

Møbler

 

Vi har møbler i forskjellige materialer og prisklasser. Felles er at de er laget for å klare seg ute i mange år, uten krav på vedlikehold.

De fleste av dem kan støpes ned, boltes på overflate – eller stå for seg selv